Városi Bajnokság 2022-23.

2023.03.22, 08:15 Teke
I. osztály 11. forduló, végeredmény, egyéni kiírás

A Városi Bajnokság I. osztályában is lezárult a csapatverseny a 2022-23. szezont illetően. A forduló első napján hatalmas téttel bíró mérkőzéssel indítottunk. A hamvaiból főnixként feltámadó MÉSZÉGETŐK ellentmondást nem tűrő 5:0 győzelmet aratott a DREAM TEAM ellen, ezzel a II. osztályba taszítva az utóbbi csapatot. Komoly hajrát követően sikerült az I. osztályban maradniuk. A második mérkőzésen a TOLDI ijesztette meg egy kicsit a CHESS TEKE csapatát, akik fölött szintén ott lebegett Damoklész kardja, a kiesést illetően, de miután sikerrel vették az akadályt, bent maradtak.

A második napon a legnagyobb izgalmakat a RAPTOROK – GOLYÓSZÓRÓK mérkőzés szolgáltatta, ahol az újonc csapat komolyan megizzasztotta a rutinos ellenfelét. Attól függetlenül, hogy végül szoros mérkőzésen vereséget szenvedtek minden elismerést megérdemelnek a szezon béli helytállásukért. A forduló zárása, a korábban rangadónak ígérkező GŐZÖS –BOMBER meccs, már komoly tét nélkül zajlott, mivel utóbbi csapat már korábban bebiztosította a bajnoki címet, a GŐZÖS pedig csak tartalékos felállással érkezett.

Mindezektől függetlenül jó hangulatban zajlott a záró etap. Harmadik helyezett a GŐZÖS, második helyezett a GOLYÓSZÓRÓK és első helyezett, bajnok a BOMBER csapata lett! Gratulálunk a csapatoknak!

Az egyéni időbeosztása alább lovasható.

Letölthető tabella                              Letölthető egyéni                         Képek a GALÉRIÁBAN

2023.03.28. egyéni kiírás:


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%