Fotózz, és gyere be ingyen a Falco elleni meccsre!

2015.01.27, 01:19 Kosárlabda
A Kaposvár és a MAFC ellen is sokan éltek a lehetőséggel, hogy egy fényképért cserébe ingyen jussanak be a mérkőzésre. Az akció továbbra is él, a Falco-meccs plakátjával készített közös fotót az ASE facebook oldalán megosztók ráadásul a szövetség által kiadott, az NB1 összes csapatát részletesen bemutató kiadványt is kapnak ajándékba!

Az elmúlt két hazai meccsen akciót hirdetett meg az ASE (cikk ITT), amelynek résztvevői díjmentesen juthattak be az ASE soros mérkőzésére. Ehhez mindössze a meccset hirdető plakáttal kellett egy "közös képet" készíteni, majd azt feltölteni a facebookra, és megosztani az ASE facebook oldalán, vagy elküldeni üzenetben. Technikai vezetőnk, Jan Pavlik képe így nézett ki:

Az első ötven jelentkezőt még egy ajándékkal is meglepjük, mégpedig az MKOSZ által készített, színvonalas kiadvánnyal, amely a férfi és a női mezőny összes csapatát részletesen bemutatja, 176 oldalnyi terjedelemben. A kiadvány nagyon jól sikerült, érdemes tehát jelentkezni, és az ingyenes belépés mellett ezt is begyűjteni.

Még egyszer a feltételek: előbb egy fotó az ASE-Falco meccs plakátjával, majd feltölteni azt a facebookra, végül megosztani az ASE facebook oldalán, vagy elküldeni ugyanoda üzenetben. A határidő január 29., csütörtök 14.00-óra, addig várjuk a képeket a facebookon.


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%