Évadnyitó szurkolói ankét a Tekézőben

2014.09.22, 19:35 Kosárlabda
Vacsorával és beszélgetéssel egybekötött évadnyitóra várja a csapat az érdeklődőket. A bérletesek számára a vacsora ingyenes lesz.


Október 10-én, a Pécs vendégeként kezdi a csapat az új idényt, a klub vezetősége pedig úgy döntött, hogy idén egy kicsit változtat az ankétok eddig megszokott formátumán, és kötetlenebb keretek között kerül megrendezésre az esemény. Október 4-én, szombaton 16 órától a csarnok mellett található Tekézőbe várunk minden kedves érdeklődőt, ahol a szakmai vezetés mellett a teljes csapat részt vesz, így a „hivatalos rész” után lehetőség nyílik arra, hogy közelebbről is megismerkedjenek a szurkolók a játékosokkal. A vezetőség beszámolója után finom sertéspörkölttel készülünk, amely bérleteseink számára ingyenes lesz, míg azoknak, akik nem rendelkeznek bérlettel 500 forint. Büfé is lesz a helyszínen, ahol lehetőség nyílik különböző italok vásárlására.

Arra kérnénk minden kedves érdeklődőt, aki szeretne fogyasztani a vacsorából, legyen az akár bérletes, akár bérlettel nem rendelkező szimpatizáns, hogy legkésőbb október 1-én délig az asekosarlabda kukac gmail.com címen, vagy a csarnokban lévő irodában jelezze ezen szándékát. Ezt követően sajnos már nem áll módunkban a vacsorára jelentkezést elfogadni. Természetesen magára a rendezvényre nem szükséges előzetes regisztráció, mindenkit szeretettel várunk!


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%