Elindult a tavaszi forduló

2015.02.02, 00:24 Kosárlabda
A Face Kings nagy küzdelemben múlta felül a Zóna-kosarat, míg a többi összecsapáson viszonylag sima győzelmek születtek.  

 

Old Boys – Street Boys 53-31

Az Old Boys már a mérkőzés elején magához ragadta az irányítást, és végig magabiztosan játszva, sima győzelmet aratott.

 


 

Zóna-kosár – Face Kings 49-51

A Zóna-kosár tűnt a mérkőzés esélyesének, miután a Face Kings igencsak tartalékos felállásban tudott kiállni a találkozóra, mégis egy izgalmas összecsapást láthattunk.

Szoros, fej-fej melletti csatával indult a meccs, és a szoros első negyedből a Kings jött ki jobban. A pár pontos előnyüket egészen a harmadik negyed derekáig sikerült megtartaniuk, amikoris a Zónásoknak kemény küzdelem árán sikerült megelőzniük ellenfelüket. Ezután a záró felvonás, újra a hatalmas küzdelemről szólt. Újra a Face Kings vette át az irányítást, de ezúttal a Zóna-kosár sem akart leszakadni, így végig nyílt maradt a mérkőzés. A hajrát végül a meccs nagy részében vezető Face Kings bírta jobban, és ha csak két ponttal is, de megnyerte az összecsapást.

 


 

Ultra Violák – Judoplasztika 36-44

Az Ultra Violák váratlanul nagy küzdelemre kényszerítette ellenfelét, az első negyedbeli jó játékának köszönhetően. A Judoplasztikás játékosok azonban gyorsan kapcsoltak, és már a második etapban fordítottak. A fordulás után ugyan újra szorossá vált a meccs, de a Judosok esélyeshez méltón végül behúzták a győzelmet.

 


 

Vak Baglyok – Alibi KC 46-72

Másfél negyedig tudták tartani magukat a Baglyok, aztán az Alibisek érvényesítették a papírformát, és egyre jobban játszva, végül magabiztosan nyerték a találkozót.

 


 

Puszta 5 City – Nyenyekek 55-65

A Nyenyekeknek sikerült jobban a rajt, és hamar 10 pont közeli előnyhöz jutottak, amit a második játékrészben még tovább tudtak növelni. A City ugyan megpróbált mindent, de ezúttal nem sikerült igazán közel kerülniük ellenfelükhöz, a Nyenyekek pedig így visszavágtak az első fordulóban elszenvedett vereségükért.

 

A mérkőzések statisztikáját megtaláljátok a kosarlabda.ase.hu/varosi-bajnoksag/program menüpont alatt!

 

Tabella:


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%