Bravúrgyőzelem a Street Boystól

2015.03.19, 20:58 Kosárlabda
Nyolc végjátékban elbukott mérkőzés után, a Street Boys először győzött nála előkelőbb helyen álló együttes ellen. Bravúrjával a listavezető 10 mérkőzés óta tartó győzelmi szériáját szakította meg. A Face Kings ráadásul a következő fordulóban is veszített, így újra nyílttá vált a küzdelem az első helyért.  

 

Alibi KC – Old Boys 20-0

Az Old Boys nem tudott kiállni a mérkőzésre.

 


 

 

Street Boys – Face Kings 59-55

 

Szorosan indult a mérkőzés, felváltva vezettek a csapatok, majd 8-8 után a Street Boysnak sikerült 7 pontos előnyt kiharcolnia. A második 10 percben aztán ez az előny hamar semmivé foszlott, mert a Kings is beleerősített, sőt miután a „hazaiak” játéka pontatlanná vált a félidőre 7 pontos vendég előnyt regisztrálhattunk.

A fordulás után állandósulni látszott a Face 7-10 pontos vezetése, ám a harmadik etap hajrájára a Boys is belelendült, és sikerült közelebb férkőznie ellenfeléhez. A záró negyedben tovább tartott a Street Boys lendülete és hamarosan a vezetést is sikerült átvenniük, amit többek között a Face Kings pocsék büntetőzése miatt sikerült is megtartaniuk, így végül megérdemelt győzelmet arattak.

 


 

 

Vak Baglyok – Judoplasztika 44-76

 

A Judoplasztika már az első negyedben 12 pontos előnyt harcolt ki, majd a folytatásban is magabiztosan játszva, könnyedén megnyerte a mérkőzést.

 


 

 

Ultra Violák – Puszta 5 City 45-56

 

Az Ultra Violák váratlanul nagy csatára késztették ellenfelüket és már az első negyedben sikerült 6 pontos előnyt kiharcolniuk, amit a City csak a félidő végére tudott ledolgozni. A térfélcsere után aztán úgy tűnt a Puszta 5 Citynek sikerül eldöntenie a mérkőzést, hiszen már 10 ponttal is vezettek, de az Ultrák nem hagyták magukat és hamarosan ki is egyenlítettek, sőt a záró játékrész derekán még vezettek is. 44-43 után azonban megtorpantak, amit a City könyörtelenül kihasznált, és végül meg is nyerte a meccset.

 


 

Face Kings – Judoplasztika 42-51

 

Mindkét csapat tartalékosan állt ki az összecsapásra, és ennek megfelelően nehéz volt megjósolni a végeredményt.

A Judonak sikerült jobban a rajt, de 9-9-nél még sikerült egyenlítenie a Facenek. Ezután újra a vendégek percei következtek és 10 perc után 8 pontos vezetést tudhattak magukénak. A második 10 percben viszont fordult a kocka, a Kings 10-0-al nyitott és félidőre meg is tartotta az ekkor kialakult 2 pontos előnyét. A fordulás szoros, de sok hibával tarkított csatát hozott, így az utolsó negyedre maradt a döntés, ahol a Judoplasztika tudott megújulni és pontosabb játékának köszönhetően végül be is gyűjtötte a győzelmet.

 


 

Vak Baglyok – Nyenyekek 48-91

 

A Nyenyekek egy percnyi esélyt sem hagytak ellenfelüknek. Az első pillanattól kezdve ponterősen játszva, minden negyedet megnyerve fölényes sikert arattak.

 


 

 

Zóna-kosár – Ultra Violák 66-24

 

Az Ultra Violáknak nem sikerült megismételniük az elmúlt héten nyújtott jó játékot, és ezúttal nagyarányú vereséget szenvedtek. A Zóna-kosár viszont magabiztosan játszva gyűjtötte be újabb diadalát.

 

A mérkőzések statisztikáját megtaláljátok a kosarlabda.ase.hu/varosi-bajnoksag/program menüpont alatt!

 

Tabella:

 

 

 


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%