ASE Up.labdarúgás 2018.09. havi értékelések

2018.09.27, 17:14 Labdarúgás
ASE Up.labdarúgás 2018.09. havi értékelések

ASE Up.labdarúgás 2018.09. havi értékelések

 

 

U7 csapat

 

2018.09.08. Kalocsa

III. Szusza Kupa

 

Kalocsán vettünk részt U7-es csapatunkkal! Öt csapat részvételével zajlott a torna, körmérkőzéses rendszerben, ahol az Atomerőmű SE csapata két csapattal szerepelt! Az ASE citrom csapatával mind a négy mérkőzést megnyertük, ahol a Paksi FC, SZEOL Szeged, Kalocsa, ASE narancs szerepeltek! Míg az ASE narancs, kettő döntetlen, kettő vereséggel zárt!

A két csapatunk nagyon jól játszott, azonban a narancsoknál többet kell gyakorolni a labdakihozatalt!

Citrom csapatunk magabiztos volt az egész tornán, látszott az edzésen elvégzett munka, dicséretet érdemel mindenki!

A torna válogatottja: Nagy László, László Martin.

Edző: Klopcsikné Somorjai Mária, Reichert Szabolcs.

 

 

 

2018.09.16. Paks

Bozsik program

 

U7-es csapatunk megkezdte a Bozsik tornát, aminek a Paksi FC műhelyei adott otthont!

Három csapattal szerepeltünk a tornán, ezzel ismét mi szerepeltünk az ovisok között a legnagyobb létszámmal!

Három pályán egymás közti játék, míg három pályán ügyességi feladatok voltak!

Azonban az látszott, hogy sokaknak ez az első tornájuk, hisz egy kicsit meg voltunk illetődve, de összességében jól éreztük magunkat!

A torna válogatottjai: Orbán László, Wascher Zsombor, Hegedűs Ádám.

Edző: Klopcsikné S. Mária, Reichert Szabolcs.

 

Edző: Reichert Szabolcs

 

 

U9 csapat

 

2018. 09.16. Paks

Bozsik-program

 

Edzői értékelés:

Csapatunk 10 fővel képviseltette magát a PSE pályán megrendezett programon. A gyermekek nagyon jól érezték magukat, a feladatokat ügyesen végrehajtották, a mérkőzések nagy részét megnyerték. Az új pályaméret és a szabályok megszokása még folyamatban van, látszik a gyermekeken, hogy néha még megzavarodnak a pályán. Dolgozunk ennek kijavításán. A fesztiválon Kiss Attila és Sólya Szabolcs érdemelte ki a „Legügyesebb játékosnak” járó elismerést, mindketten végig kiemelkedően teljesítettek.

 

ifj. Erdélyi Péter – edző

 

 

 

U11 csapat

 

Bozsik torna 2018. 09.08. ASE pálya

 

A mai tornára a Tamási csapata és az Atomerőmű SE csapata két-két csapatott nevezett. A két csapaton kívül még a Fadd csapata képviseltette magát. Két csapatnak nem sikerült még elintézni, hogy a gyerekek sportorvosi vizsgálaton vegyenek részt, ezért nem tudtak részt venni a tornán (Kölesd, Kajdacs). Az öt csapat körmérkőzést játszott egymással. A most U-11–be felkerülő játékosoknak kicsit szokatlan volt a nyújtott pálya, de próbálták megoldani a feladatukat. A gyerekek élvezték a játékot, szép támadásokat, és ami fontos nagyon szép gólokat lőttek.  A mérkőzéseken mind a két csapatunk által nyújtott teljesítménnyel és játékkal elégedett vagyok.

ASE „A” legügyesebb játékosa: Nickl Áron

ASE „B” legügyesebb játékosa: Solt Milán

Erdélyi Péter edző

 

 

 

Bozsik torna 2018. 09.23. ASE pálya

 

A mai tornára a Tamási csapata és az Atomerőmű SE csapata két-két csapatott nevezett. A két csapaton kívül még a Fadd és a Kölesd csapata képviseltette magát. A hat csapat körmérkőzést játszott egymással. Mind a két csapatunk nagyszerűen játszott. Kimondottan szép támadások, és nem volt ritka a távoli lövés sem, melyekből hatalmas gólok születtek. Az időjárás és a körülmények ismét fantasztikusak voltak. A gyerekek élvezték a játékot és a végére bizony elfáradtak. A mérkőzéseken mind a két csapatunk által nyújtott teljesítménnyel és játékkal elégedett vagyok.

ASE „A” legügyesebb játékosa: Aradi Bercel

ASE „B” legügyesebb játékosa: Nagy Márk

Erdélyi Péter edző

 

 

U13 csapat

Bozsik – torna U13

Paks, 2018.09.08.

 

Az első Bozsik tornán nyújtott teljesítményünk a vártnál meggyőzőbbre sikerült. Minden meccsen fölényben játszottunk és ez az eredményekben is érzékelhető volt. Védekezésünk a mérkőzések nagy részében szervezetten működött és több alkalommal is tudatosan építettük fel a támadásainkat, illetve jól használtuk a széleket. Bár a befejezésekben többször is hibáztunk, de végeredményben jól teljesítettünk.

 

ASE legjobb játékosa: Samu Gábor

Edző: Sánta István

 

Tolna Megyei U14-es Labdarúgó Bajnokság

2018/2019 ősz

  • Forduló: 1.

· Időpont: 2018.09.14.

· Csapatok: Atomerőmű SE - Dombóvár

· Eredmény: 6:2

  • Jól teljesített: Szabó Zsolt, Potyondi János, Horváth János, Landauer Márk, Nikl Patrik

Megjegyzés:

A Dombóvár ellen játszottuk első bajnoki mérkőzésünket. Jó felfogásban, hatékony játékkal háromgólos előnybe kerültünk a félidő felére. A mérkőzés e részében fölényben birtokoltuk a labdát és a szélső játékunk is elég hatékony volt. Rendre az ellenfél mögé tudtunk kerülni és rengetek ziccert alakítottunk ki, amik nagy része kimaradt. Jóval nagyobb gólarányt is elérhettünk volna, de sok kihagyott helyzet ellenére azért elégedettek lehetünk, mert voltak biztató jelek, mint védekezésben, mint támadásban. Gratulálok az egész csapatnak!

 

Edző: Sánta István

Bozsik – torna U13

Paks, 2018.09.23.

 

A második Bozsik tornán nyújtott teljesítményünk is a várakozásoknak megfelelően sikerült. Ez alkalommal is fölényben játszottunk minden mérkőzésen és ez az eredményekben is érzékelhető volt. Inkább a védekezéssel akadtak problémák, lehet majd gyakorolni az edzéseken. Több alkalommal is tudatosan építettük fel a támadásainkat, illetve jól használtuk a széleket. Bár a befejezésekben többször is hibáztunk, elkapkodtuk a helyzeteket, de végeredményben jól teljesítettünk.

 

ASE legjobb játékosa: Németh Ákos

Edző: Sánta István

 

 

Női labdarúgó csapat

Bajnoki

Paks: 2018.09.22.

Megyebajnokság 1. forduló értékelése:

 

Az első fordulóban a Baracs csapatát fogadtuk a nyújtott pályás megyebajnokság első fordulójában.

Több játékosunknak ez volt az első mérkőzése az ilyen méretű pályán, és ez meglátszott a játékunkon. A mérkőzés első negyedórájában birtokoltuk a labdát, több helyzetet is kialakítottunk, de nem volt jó a koncentráció és így mind kimaradt. Negyed óra elteltével egy szabadrúgásból vezetést szerzett ellenfelünk, majd néhány perc múlva újabb szabadrúgásból újabb gólt kaptunk, ami meg is zavarta a csapatot, már kapkodva, idegesen játszottunk, sok pontatlan passzal. Erre egy következő pontrúgásból megkaptuk a 3. gólt is. Ekkor már ellenfelünk több helyzetet is kialakított, kapusunk nagy védéseivel nem nőtt a különbség. Az utolsó 5 percre kicsit harcosabban kezdtünk játszani, aminek szépítés lett az eredménye, Kató Kriszti harcossága labdaszerzést eredményezett, beadását Koloh Regina passzolta a kapuba. Ekkor több helyzetet is sikerült ismét kialakítani, de újabb gólt nem sikerült szerezni.

A második félidőt lendületesen kezdtük, de egy újabb pontrúgás után ismét gólt kaptunk, ami megtörte a lendületet, ráadásul pár perc elteltével egy szerencsés gólt is találtak a Baracsiak, ami el is döntötte a meccset. Ezután becsülettel támadtak a lányok, nem álltak le, de a lelkes vendégek kapuját nem sikerült bevenni, továbbra sem koncentráltunk a befejezéseknél, az utolsó passzok, lövések rosszak voltak.

Amit hiányoltam, az a küzdőszellem volt, csak néhány játékoson látszott a győzni akarás.

Gól: Koloh Regina

Jók: Fritz Fanny, Kató Kriszti

Edző: Horváth György

 

 

Női futsal csapat

Budapest: 2018.09.23.

 

Női futsal NB2 1. forduló értékelése:

 

Egy, a tavalyihoz képest erősebb kerettel vágtunk neki a női futsal NB2-es bajnokságnak, az ELTE csapatánál kezdtük meg a szezont.

Már a bemelegítésnél látszott, hogy nem lesz könnyű a mérkőzés, mivel a pálya nagyon csúszott, koszos volt, nem volt takarítva és ez rá is nyomta a bélyegét az egész mérkőzésre, az indulásoknál, fordulásoknál, kitámasztásoknál meg kellett küzdeniük a lányoknak ezzel a körülménnyel. Ennek ellenére jól kezdtük a mérkőzést, fegyelmezetten védekeztünk és több veszélyes támadásunk is volt, aztán egy szerencsétlen mozdulat öngólt eredményezett, majd nem sokkal később egy újabb szerencsés gólt szerzett az ELTE, de ez nem törte meg a csapatot, továbbra is jól játszottak a lányok, és egy szép kontra végén Sajabó Bogi passzát Maláti Dalma váltotta gólra. Támadásban maradtunk, de több kecsegtető helyzetben rosszul döntöttünk, illetve a pálya talaja is sokszor megtréfálta a játékosokat, így nem sikerült egyenlíteni, sőt, egy egyéni helyezkedési hiba miatt újabb gólt kaptunk.

A második félidőt is jól kezdték a lányok, agresszívan, harcosan játszottak, sok helyzetet kidolgoztak, de csak kapufáig jutottunk. A mérkőzés végén a kitámadás miatt több nagy helyzete is adódott a hazaiaknak, Blesz Niki több nagy bravúrt is bemutatott, de a végén egy szerencsés gólt szereztek még a vendéglátók.

Ami pozitív volt, az az, hogy végig küzdöttük a mérkőzést és néhány játékelem már a tudatosságot mutatta.

Pár játékosnak még picit határozottabbnak kell lennie mind védekezésben mind támadásban, illetve még a pályán történő egymás közötti kommunikációban kell fejlődni csapat szinten.

Gól: Maláti Dalma

Jók: Sajabó Bogi, Maláti Dalma, Fritz Fanny

 

Edző: Horváth György


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%