ASE Labdarúgás 2020. 03. havi értékelés

2020.03.23, 11:52 Labdarúgás
ASE Labdarúgás 2020. 03.-havi értékelés

U11 csapat

 

Bozsik torna

 

2020. 02.29. Rákóczi Ferenc Iskola

 

 

 

A teremben zajló Bozsik torna utolsó állomása volt a mai. Sajnos ma is voltak hiányzó csapatok. A tornára az ASE 2 csapattal lett nevezve. Ez lehetőséget adott arra, hogy mindenki végig játssza a mérkőzéseket. A gyerekek élvezték a játékot, szép gólokat szereztek. Összességében mind a két csapatunk teljesítményével elégedett vagyok, bár voltak nagyon hullámzó teljesítmények.

ASE I. legjobb teljesítményt nyújtó játékosa: Bakos Mihály

ASE II. legjobb teljesítményt nyújtó játékosa: Lacza Ákos

 

 

Erdélyi Péter edző

 

 

 

Női futsal NB2 bajnokság

 

Esztergom, 2020.03.06.

Piliscsaba - ASE 

2 - 2

 

Rangadóra mentünk Esztergomba, hiszen az egyik közvetlen rivális, Piliscsaba ellen játszottunk. Nem jó előjelekkel érkeztünk, mivel több játékos is egész héten lázas betegséggel küzdött, és már az is eredmény volt, hogy 8 játékossal tudtunk kiállni. Az időpont is szokatlan volt, este 20.30-kor kezdődött a mérkőzés.

Nagy iramba kezdte a hazai csapat a mérkőzést, gyors, sok mozgásos játékot játszottak, de a védekezésünk rendben volt. Az első 10 percben jobbára védekezésre koncentráltunk, sikeresen, majd egyre több támadást is vezettünk, ennek eredményeként Debreceni Kata ritkán látható bombagólt lőtt félpályáról. Ekkor már több támadásunk volt, de egy percen belül két hibánkat is gólra váltotta a hazai csapat, megfordítva a találkozót. Nyíltabb lett a játék, mindkét oldalon a kapusok tartották az eredményt.

A második félidőben is úgy folytatódott a játék, ahogy az első abbamaradt, mind két csapat próbált gólt szerezni, de a védelmek és a kapusok jól teljesítettek. Az utolsó 7-8 percben erősítettük a támadójátékunkat, több kockázatot vállalva, ebben az időszakban Blesz Niki bravúrt bravúrra halmozott, de nekünk is több helyzetet sikerült kidolgozni, melyből egyet Klézli Szandrának gólra sikerült váltani. Az utolsó 5 perc igazi rohanássá vált, mindkét csapat mindent megtett a győzelem érdekében, ekkor szinte minden támadás helyzettel ért véget, de gólt egyik csapatnak sem sikerült rúgni, így nagyon fontos egy pontot sikerült szerezni.

Ezzel az eredménnyel saját kezünkben maradt a sorsunk a második helyet illetően.

Blesz Niki teljesítménye kimagaslott a mezőnyből, de minden játékosunk nagyot küzdött a mérkőzésen.

Gól: Debreceni Kata, Klézli Szandra

 

edző: Horváth György

 


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%