Siker

2021.09.23, 15:17 Labdarúgás
Izgalmas végjáték után megszerezte első győzelmét a megyei másodosztályú labdarúgó bajnokságban az Atomerőmű SE csapata. A piros-kékek góljait Glósz Gergely és Nyúl Péter szerezték, utóbbi kétszer volt eredményes.

Megye II. o. 3. forduló

ASE Paks–Aparhanti SE
3–2 (1–0)
Paks, 100 néző. V.: Kiss G. (Antal I., Kövesdi).

ASE: Krizák – Németh R., Hajpál (Kiss M., 81.), Blága Cs. (Dömény B., 77.), Tóth Gy. (Szász T., 68.) – Lengyel A., Karszt A., Keresztes D. (Licker, 71.), Szatmári P. – Glósz (Nyúl P., 60.), Tímár K. Edző: Orosz József.

Aparhant: Seregi Sz. – Jakab A., Kovács M., Hegyi (Fazekas A., 81.), Bajkai – Illés Á. (Beszterczán, 71.), Árpa, Kajtár I. (Molnár N., a szünetben) – Batta (Miklós L., 60.), Miklóssy (Máté B., a szünetben), Boros K. Játékos-edző: Máté Balázs.

Gól: Nyúl P. (66., 91.), Glósz (13.), illetve Boros K. (62., 11-esből), Máté B. (70.).
Jók: Az egész hazai csapat dicsérhető.

Orosz József értékelése: Első lépésben az volt a terv, hogy alakuljon ki egy jó keret. Sokan vagyunk létszámilag, ennek ellenére a munka miatt nem mindig tudnak edzésre járni. Amit én meghatároztam, hogy a 4.-8. hely környékén végezzünk, mindig álmodik az ember és minél előbbre , majd meglátjuk mit hoz a jövő. Csináljuk tovább és reméljük elérjük a kitűzött céljainkat.

 

Mérkőzés összefoglalója: https://www.youtube.com/watch?v=f8w1HaFbpIg

HAJRÁ ASE !