Őszi első az Old Boys

2016.01.11, 20:52 Kosárlabda
      Az elmaradt mérkőzések pótlásával ért véget az őszi forduló. Meglepetés egyik találkozón sem született, így az első két helyezett csapat mögött szoros középmezőny alakult ki, ami garantálja a második kör izgalmas meccseit.



Ultra Violák – Nyenyekek 27-44

Az Ultrák csak az első félidőben tudták szorossá tenni az összecsapást, a fordulás után viszont belehúztak a Nyenyekek, és feljavuló támadójátékuknak köszönhetően könnyedén nyertek.



Face Kings – Vak Baglyok 62-47

Az esélyesebb Face Kings kosaraival indult a mérkőzés, de hamar játékba lendültek a Baglyok is, és szorossá tették a játékot. A folytatásban is a Face Kings irányított, azonban a vendégek makacsul tapadtak riválisukra, így a félidőben csupán 1 pontos hazai előnyt jegyezhettünk fel (28-27)
A fordulás a Vak Baglyok perceivel kezdődött, akik átvették a vezetést, és egészen 34-35-ig meg is tudták tartani. Ekkor azonban varázsütésre megváltozott a Face játéka és innen már nem volt visszaút a vendégeknek. Gyorsan nőtt a különbség, így a hazaiak végül megérdemelt győzelmet arattak.



Zóna-kosár – Puszta 5 City 47-30

Hamar eldőlt a találkozó, miután az első negyed 13-0-al zárult a Zónások javára. Bár a Citynek még 30 perce maradt felállni a padlóról, a hazaiak a folytatásban sem lassítottak, így a különbség folyamatosan nőtt. A Zóna-kosárnak végül az is belefért, hogy elveszítsék az utolsó etapot, hiszen győzelmük ekkor már nem forgott veszélyben.



Face Kings – Zóna-kosár 45-58

A Zóna-kosár ezúttal sem bízta a véletlenre. Bár ezúttal nem sikerült a 13-0-s első negyed, 20-7-nél ezúttal is elérték a 13 pontos különbséget, majd továbbra is magabiztosan játszva, minden negyedet megnyerve, újabb magabiztos sikert arattak.



Puszta 5 City – Alibi KC 37-60

Ismét beragadt a rajtnál a City, de a 10-0-ás kezdés után ezúttal gyorsabban magukra találtak, és hamar szorosabbá tették a küzdelmet. Az Alibi egészen a félidőig nem tudott komolyabb előnyt kiharcolni, így mindkét fél bizakodva várhatta a folytatást.
A térfélcsere azonban komoly változást hozott. A City újabb rövidzárlatát kihasználva, az Alibi gyorsan 10 fölé növelte előnyét, majd a folytatásban egyre jobban játszva végül magabiztosan nyerte a mérkőzést.



Street Boys – Face Kings 39-58

A Face Kings kezdett jobban, de 7-0 után a Street Boys pillanatai következtek, és 8-7-re már ők vezettek. A folytatás azonban már nem volt ilyen kedvező a hazaiakra nézve. A Face ismét visszavette a vezetést, sőt innentől már nem is engedte ki, és egyre jobban elhúzva ellenfelétől, simán nyerte a találkozót.

 

 

 


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%