Kikapott az Old Boys

2013.11.01, 06:13 Kosárlabda


Folytatódtak a Városi Kosárlabda Bajnokság küzdelmei. Meglepetésre vereséget szenvedett az Old Boys, míg a Street Boys csak hosszabbításban tudott nyerni a Vak Baglyok ellen.

 

 

Alibi KC – Judoplasztika
46-24

 

A hét nyitómeccsén, az Alibi könnyed győzelmet aratott a Judoplasztika felett. Bár az első negyedre még rányomta bélyegét az előző fordulóbeli vereség, a folytatásban már magára talált az Alibi, és magabiztos játékkal múlta felül ellenfelét.


 

Face Kings – Ultra Violák
89-18

 

Macska-egér játékot játszott ellenfelével a Face Kings. Az Ultráknak nem volt ellenszere a megállíthatatlanul rohanó ellenfél ellen, akik hatalmas különbséggel nyerték az összecsapást.


 

Puszta 5 City – Old Boys
70-52

 

Ebben a fordulóban is a City szolgáltatta a meglepetést, hiszen ezúttal a nagyon erős – igaz tartalékosan felálló – Old Boys-t sikerült legyőzniük.

A Boys kezdett jobban, de pár pontos előnyét a második negyedig tudta csak megtartani. Innentől fej-fej mellett haladt a két csapat. Már ekkor is többször volt a „hazaiaknál” az előny, de a félidőt még az Old Boys zárta minimális előnnyel (29-31).

A fordulás, a mérkőzésben is fordulatot hozott. A City agresszívabban kezdett játszani, míg a túloldalon egyre jobban fáradtak a játékosok, így kezdett leszakadni a „Boys”. A 3. etap végére már 10 pont fölé nőtt a különbség, és erre még egy lapáttal rá tudtak tenni a Puszta 5 City játékosai, így megnyerték második rangadójukat is.


 

Vak Baglyok – Street Boys hu.
40-45

 

A második forduló, utolsó összecsapása kiélezett küzdelmet hozott. A Street Boys kezdett kicsivel jobban, és bár csak pár ponttal, de a harmadik negyed végéig vezetni is tudott. Az utolsó negyed azonban fordulatot hozott, ekkor ugyanis a Baglyok vették át az irányítást, és sikerült átvenniük a vezetést. Az izgalmas hajrában azonban egyik csapat sem tudta bebiztosítani a győzelmét, így 40-40-el ért véget a rendes játékidő.

A hosszabbításban újra a Street Boysnak jött ki jobban a lépés, és nagy csatában begyűjtötte az első győzelmét a 2013/2014-es bajnokságban.

 

 

A mérkőzések statisztikáját megtaláljátok a kosarlabda.ase.hu/varosi-bajnoksag/program menüpont alatt!


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%