Jarrod Jones is marad a következő szezonra!

2014.03.10, 20:18 Kosárlabda
Még egy játékossal hosszabbított a klub, ezúttal amerikai centerünk írt alá újabb egy évet!

Az elmúlt időszakban Eilingsfeld János, Körtélyesi Gergely és Tóth Ádám szerződéshosszabbításáról is beszámolhattunk, most pedig újabb kirakós darab került a helyére: Jarrod Jones, csapatunk amerikai centere, legjobb lepattanózója és egyik legjobb pontszerzője is meghosszabbította év végén lejáró szerződését.

Jones tavaly az Alba Fehérvár színeiben remek teljesítménnyel járult hozzá csapata bajnoki címéhez, és a klubváltás után sem lassított, nálunk is kiemelkedően játszik. Az alapszakaszban 13.5 pontot valamint 9 lepattanót átlagolt, amellyel nagyban hozzájárult az alapszakasz győzelemhez. A csapat többi tagjához hasonlóan január-február környékén az ő játékában is volt egy kisebb hullámvölgy, ám mostanra visszanyerte korábbi formáját, és többek között a Kaposvár idegenbeli legyőzéséből is oroszlánrészt vállalt (Összefoglaló IDE KATTINTVA érhető el).

Az ő újraigazolásával a teljes palánk alatti szekció, azaz a Jones - Tóth - Szabó - Eilingsfeld négyes minden tagja Pakson folytatja a következő szezonban, csak úgy mint Kovács Ákos, Luka Markovics, Kerpel-Fronius Balázs, Körtélyesi Gergely és Medve Máté.

 

 

 

 

 


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%