Elvesztette veretlenségét az Old Boys

2013.05.15, 17:28 Kosárlabda


 

Judoplasztika – Old Boys
57-47

 

Az elődöntő 2. mérkőzésén, a Judoplasztika meglepetésre legyőzte az eddig veretlen Old Boys-t!

Az első negyedben még úgy tűnt, nem történik semmi különös. Az Old Boys hamar vezetést szerzett, míg a túloldalon csak nehezen, főleg büntetőkből tudtak kosarat szerezni. A második etapra már egy harcosabb Judo futott ki, és a negyed derekára sikerült is egyenlíteni. Innentől a félidőig egyik fél sem tudott elszakadni a másiktól, így 20 perc után 21-21 lett az eredmény.

A fordulás után a Judo játéka tovább javult, és pillanatok alatt 10 ponttal elhúzott riválisától. Az Old Boys próbált küzdeni, és többször is sikerült egy-két pontra felzárkózni, de megfordítani nem tudták az eredményt. A Judoplasztika nagyszerű napot fogott ki, és a mérkőzés végére visszaállították a 10 pontos különbséget.

A két győzelemig tartó párharc állása 1-1!


 

Alibi KC – Space Jam
54-43

 

Az elődöntő második párharcában nem született meglepetés. A Space Jam 20 percig tartotta magát, sőt a második negyed nagy részében vezetett is, azonban a 3. játékrészben nem tudtak a gyűrűbe találni. Az ebben a 10 percben kapott 15 pontos hátrányt már nem tudták ledolgozni, így az Alibi KC megérdemelten, kettős győzelemmel jutott a fináléba!


 

Alsóházi eredmények:

 

Ankle City – Street Boys
51-45

 

Az Ankle City kezdte jobban a mérkőzést és a 3. negyedig folyamatosan növelte előnyét. Mire a Street Boys-nak sikerült magához térnie, már késő volt fordítani, így a City továbbra is veretlen maradt.


 

Vak Baglyok – Ultra Violák
37-47

 

Újra nagy csatát hozott a sereghajtók párbaja. Egészen a záró játékrészig nem lehetett tudni, ki kerül ki győztesen a párharcból, de az Ultrák a mérkőzés végi 12-0-s rohanásukkal megnyerték az összecsapást!


 

Street Boys – Ultra Violák 77-43

Ultra Violák – Street Boys 52-68

 

A két csapat egy hét alatt lejátszotta az egymás elleni találkozóit. A Street Boys mindkét mérkőzésen, magabiztosan játszva, esélyt sem hagyott ellenfelének, és könnyedén gyűjtötte be a két győzelmet.


 

Face Kings – Vak Baglyok
58-47

 

A Vak Baglyok sokáig szorossá tudta tenni a találkozót, de a záró 10 percre érvényesült a papírforma, és a Face Kings hagyhatta el győztesen a pályát.


 

Ankle City – Face Kings
66-69

 

A veretlenek csatájában az Ankle City, hatalmas küzdelemre késztette ellenfelét. A végső győztes kilétére, egészen a mérkőzés végéig kellett várni, aki végül a Face Kings lett.

 

 

A mérkőzések statisztikáit megtaláljátok a kosarlabda.ase.hu/varosi-bajnoksag/program címen!

 


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%