Dupla fordulón kettős győzelem

2009.02.25, 06:15 Sakk
Dupla fordulón kettős győzelemKettős győzelemmel indította a hajrát az Atomerőmű sakkcsapata az első osztályú bajnokságban. A rendhagyó kettős fordulóra az egyéni EB részvétel miatt került sor, így a paksiak szombaton a tabella utolsó Tabán ellen 8,5-3,5 míg vasárnap a középcsapatnak számító MTK otthonában aratott győzelmet, ez utóbbi mérkőzésen 7-5 arányban. A hétvége hősei kettős győzelmükkel Papp Gábor és Fodor Tamás voltak. Nagy lépést tettek az atomosok a bronzérem megszerzéséhez ezen a hosszú hétvégén. Ezúttal a külföldi idegenlégiósok nélkül ült asztalhoz a Berkes vezette gárda és két magabiztos győzelemmel nagy lépés előnyhöz jutott az üldöző vasi legénységgel szemben. A soron következő utolsó előtti fordulóban kerülhet fel az i-re a pont, amikor a Szombathely otthonába utaznak az ASE sakkozói. A bajnoki tabella még nem egyenesedett ki az előrehozott mérkőzések miatt, de a 12 pontos előny az újabb paksi bronzérem megszerzését sejteti. A sárköziek számára kevesebb sikerélményt jelentett a 9. forduló. Tartalékos csapattal utaztak a bajnok otthonába Nagykanizsára, ahol nagyarányú 10-2-es vereséget szenvedett a fiatal csapat. A találkozón Sedlak, Pap Gyula, Pataki és Taskovits döntetlen eredménye jelentette a decsi pontszerzést. A Hungaropharma-Decs gárdája jelen pillanatban a középmezőnyben foglal helyet. Soron következő mérkőzésükön a kiesés ellen harcoló BEAC együttesét fogadják április 5-én.Molnár Béla

Dupla fordulón kettős győzelem

Kettős győzelemmel indította a hajrát az Atomerőmű sakkcsapata az első osztályú bajnokságban. A rendhagyó kettős fordulóra az egyéni EB részvétel miatt került sor, így a paksiak szombaton a tabella utolsó Tabán ellen 8,5-3,5 míg vasárnap a középcsapatnak számító MTK otthonában aratott győzelmet, ez utóbbi mérkőzésen 7-5 arányban. A hétvége hősei kettős győzelmükkel Papp Gábor és Fodor Tamás voltak.

Nagy lépést tettek az atomosok a bronzérem megszerzéséhez ezen a hosszú hétvégén. Ezúttal a külföldi idegenlégiósok nélkül ült asztalhoz a Berkes vezette gárda és két magabiztos győzelemmel nagy lépés előnyhöz jutott az üldöző vasi legénységgel szemben. A soron következő utolsó előtti fordulóban kerülhet fel az i-re a pont, amikor a Szombathely otthonába utaznak az ASE sakkozói. A bajnoki tabella még nem egyenesedett ki az előrehozott mérkőzések miatt, de a 12 pontos előny az újabb paksi bronzérem megszerzését sejteti.

A sárköziek számára kevesebb sikerélményt jelentett a 9. forduló. Tartalékos csapattal utaztak a bajnok otthonába Nagykanizsára, ahol nagyarányú 10-2-es vereséget szenvedett a fiatal csapat. A találkozón Sedlak, Pap Gyula, Pataki és Taskovits döntetlen eredménye jelentette a decsi pontszerzést. A Hungaropharma-Decs gárdája jelen pillanatban a középmezőnyben foglal helyet. Soron következő mérkőzésükön a kiesés ellen harcoló BEAC együttesét fogadják április 5-én.

Molnár Béla


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%