Csapatbajnok lett az ASE Cselgáncs csapata

2008.12.09, 12:33 Judo
Szombaton a felnőtt cselgáncs csapatbajnokságon aranyat nyert az Atomerőmű SE. A Megyeri úti csarnokban rendezett viadalon először a Honvéd-Kipszer csapatán lépett túl a Hangyási László, és Kanczler István edzette társaság, ahol igazi nagyágyúk léptek tatamira. Kovács Antal olimpiai- és világ, Braun Ákos világ- és Európa-, Bor Barna U23-as háromszoros Európa-bajnok is a paksi csapatot erősítette. Mellettük a feltörekvő fiatalok is éhesek voltak a sikerre. Három nullra ugyan elhúzott a budapesti egylet, Csoknyai László döntetlenjét követően, a "nehézfiúk"hozták az összecsapásokat, és mivel Kovács Anti, Madarász Tamás és Bor Barna is ipponnal nyert a pontoknak köszönhetően 30-25-re a az atomosok nyertek. A Testnevelési Főiskola, a Szeged és az MTK csapat ezek után már nem okozott gondot Boréknak. Kanczler István a Paks trénere{mp3}081208_kanczler_istvan_1{/mp3}Veretlenül végeztek az élen a körmérkőzések után a paksiak, akik 215-28-as pontarányt produkáltak a négy összecsapáson. A 2008-as Felnőtt magyar csapatbajnok az Atomerőmű SE csapata lett. A győztes névsort Kanczler István edzőtől hallhatják. Kanczler István a Paks trénere{mp3}081208_kanczler_istvan_2{/mp3}Aki nem mellesleg 169 kg-ot nyom. Gratulálunk a fiúknak.A végeredmény:1. Atomerőmű SEMajer Tibor, Kovács Márton, Kiss Norbert, Braun Ákos, Csoknyai László, Madarász Tamás, Kovács Antal, Bor Barna, edző: Hangyási László, Kanczler IstvánForrás: Fortuna Rádió

Szombaton a felnőtt cselgáncs csapatbajnokságon aranyat nyert az Atomerőmű SE. A Megyeri úti csarnokban rendezett viadalon először a Honvéd-Kipszer csapatán lépett túl a Hangyási László, és Kanczler István edzette társaság, ahol igazi nagyágyúk léptek tatamira. Kovács Antal olimpiai- és világ, Braun Ákos világ- és Európa-, Bor Barna U23-as háromszoros Európa-bajnok is a paksi csapatot erősítette.

Mellettük a feltörekvő fiatalok is éhesek voltak a sikerre. Három nullra ugyan elhúzott a budapesti egylet, Csoknyai László döntetlenjét követően, a "nehézfiúk"hozták az összecsapásokat, és mivel Kovács Anti, Madarász Tamás és Bor Barna is ipponnal nyert a pontoknak köszönhetően 30-25-re a az atomosok nyertek. A Testnevelési Főiskola, a Szeged és az MTK csapat ezek után már nem okozott gondot Boréknak.

Kanczler István a Paks trénere
{mp3}081208_kanczler_istvan_1{/mp3}

Veretlenül végeztek az élen a körmérkőzések után a paksiak, akik 215-28-as pontarányt produkáltak a négy összecsapáson. A 2008-as Felnőtt magyar csapatbajnok az Atomerőmű SE csapata lett. A győztes névsort Kanczler István edzőtől hallhatják.

Kanczler István a Paks trénere
{mp3}081208_kanczler_istvan_2{/mp3}

Aki nem mellesleg 169 kg-ot nyom. Gratulálunk a fiúknak.

A végeredmény:
1. Atomerőmű SE
Majer Tibor, Kovács Márton, Kiss Norbert, Braun Ákos, Csoknyai László, Madarász Tamás, Kovács Antal, Bor Barna, edző: Hangyási László, Kanczler István

Forrás: Fortuna Rádió


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%