ASE Labdarúgás 2018. október havi értékelések

2018.11.06, 16:58 Labdarúgás
ASE Labdarúgás 2018. október havi értékelések

U7 csapat

 

2018.09.30. Paks

Bozsik program

 

U7-es csapatunkkal, II. alkalommal vettünk részt a Bozsik tornán.

14 fővel szerepeltünk, ezzel ismét kiemelkedve a mezőnyből.

Nagy sajnálattal tapasztaltam, hogy volt olyan csapat, aki már a megnyitó után érkezett, ez megint teljes átszervezést kívánt.

Csapatunk nagyon fegyelmezett volt az egész tornán, ami nagyon tetszett.

Illetve sok csapat nincs tisztába a Bozsik torna szabályaival.

Ezért nem olyan gördülékenyek a tornák.

Csapatunk a végére nagyon elfáradt, ügyessen játszottunk, azonban gyakorolnunk kell, hogy bátrabban cselezzünk.

A torna válogatottjai: Csatári Attila, Vesza Áron, Varnyú Levente, Csonka Áron.

 

Edző: Klopcsikné S. Mária, Reichert Szabolcs.

 

 

 

U9 csapat

2018. 09.30. Paks

Bozsik-program

 

Edzői értékelés:

Csapatunk 10 fővel képviseltette magát a PSE pályán megrendezett programon. Az időjárás és a körülmények nagyon jók voltak, minden adott volt egy remek Fesztiválhoz. Szép számmal érkeztek gyerekek és csapatok, a létszám annak ellenére jónak mondható, hogy a Kajdacs ismét nem jelent meg a Fesztiválon. A játékosok jól érezték magukat, a feladatokat és a mérkőzésjátékokat is jól csinálták, lelkesek voltak. Sok kifejezetten ügyes gyermeket láttam. Sajnos a szülőkkel most több probléma volt az eddigieknél, rendszeresen el kellett küldenem őket a pályák mellől. Az edzőkollégák jól látták el pályafelügyelői feladataikat, jó volt a hozzáállásuk. Összességében jól sikerült Fesztiválon vagyunk túl. Csapatunkból Orosz Bence és Raffael Bálint részesült külön oklevélben.

 

ifj. Erdélyi Péter – edző

 

 

U11 csapat

 

Bozsik torna 2018.10.06. ASE pálya

 

A mai torna hat csapat részvételével zajlott. Tamási „A”; „B” , ASE „A”; ”B”csapatai a Fadd és a Kölesd csapata. A hat csapat körmérkőzést játszott egymással. A gyerekek élvezték a játékot, szép támadásokat, és ami fontos nagyon szép gólokat lőttek. A mérkőzéseken mind a két csapatunk által nyújtott teljesítménnyel és játékkal elégedett vagyok.

ASE „A” legügyesebb játékosa: Aradi Márton

ASE „B” legügyesebb játékosa: Bakos Mihály

Erdélyi Péter edző

 

 

 

Bozsik torna 2018. 10.20. ASE pálya

 

A mai torna hat csapat részvételével zajlott. Tamási „A”; „B” , ASE „A”; ”B”csapatai a Fadd és a Kölesd csapata. A hat csapat körmérkőzést játszott egymással. Az időjárásnak köszönhetően remek körülmények között sikerült megrendezni az utolsó előtti szabadtéri tornát. A gyerekek élvezték a játékot, szép támadásokat, és ami fontos nagyon szép gólokat lőttek.  A mérkőzéseken mind a két csapatunk által nyújtott teljesítménnyel és játékkal elégedett vagyok.

ASE „A” legügyesebb játékosa: Steiner Zalán

ASE „B” legügyesebb játékosa: Kiss Adrián

Erdélyi Péter edző

 

 

Szekszárd 2018.10.14. Torna

 

A mai napon egy 6 csapatos tornán vettünk részt. Az ellenfelek Szekszárd „A”-„B”, Mohács, Kalocsa, ASE, Bonyhád.  A játékidő 2x10 perc volt, 5 mérkőzést játszott minden csapat. Maximálisan meg vagyok elégedve a játékosok teljesítményével, kiváló mérkőzéseket játszottunk. Mindenki ellen az utolsó pillanatig nyílt játék folyt, az összes csapattal egyenrangú ellenfelek voltunk. Az utolsó mérkőzésen nagyon látszott, hogy elfáradt a csapat, mivel a hét folyamán többen betegek voltak és egy-két alapember is hiányzott. Mindenki dicséretet érdemel, aki részt vett a tornán.

Góllövők: Steiner Zalán, Nagy Márk (2);

 

Erdélyi Péter edző

 

 

U13 – 14-es csapat

Tolna Megyei U14-es Labdarúgó Bajnokság

2018/2019 ősz

  • Időpont: 2018.09.27

· Csapatok:             Bátaszék - Atomerőmű SE

· Eredmény:                          1:5

  • Jól teljesített: Baksa Áron, Samu Gábor, Potyondi János, Schwarcz Máté

 

Megjegyzés:

A mérkőzés első percétől kezdve mi irányítottunk, hatékonyan birtokoltuk a labdát és a védekezésünk is jól zárt. A támadásainkban többször az utolsó pillanatban hiba csúszott, ezért nem lehetünk teljesen elégedettek. Javulnunk kell, hogy a kapu előtti területen határozottabbak és élesebbek legyünk. Összességében elégedettek lehetünk, mert egy jó és masszív csapat ellen sikerült jelentősebb gólkülönbséggel nyernünk.

 

Edző: Szakács Viktor

 

  • Időpont: 2018.10.05

· Csapatok:      Atomerőmű SE - Fadd

· Eredmény:                              9:0

  • Jól teljesített: Horváth János, Baksa Áron, Németh Ákos, Samu Gábor

Megjegyzés:

Tisztában voltunk vele, hogy olyan mérkőzés jön, amelyen mi fogunk dominálni és minél előbb gólt, illetve gólokat szerettünk volna rúgni már a mérkőzés elején. Ez nem teljesen sikerült, mert a helyzeteinket nem tudtuk gólra váltani és olykor kapkodva fejeztünk be a támadásainkat. A második félidőben már hatékonyabb támadásokat vezettünk, melyeket már koncentráltabban fejeztünk be, mely gólokban is megmutatkozott. Az eredménnyel elégedettek lehetünk, de még a játékban még sokat kell javulnunk!

Edző: Szakács Viktor

 

  • Időpont: 2018.10.11

· Csapatok:        Tevel - Atomerőmű SE

· Eredmény:               0:9

  • Jól teljesített: Szabó Zsolt, Horváth János, Baksa Áron, Potyondi János

Megjegyzés:

Pozitívan meglepett minket az ellenfél szervezett védekezése és harcias játéka. Az első félidőben rendkívül megnehezítették a támadásainkat és alig-alig jutottunk helyzetekig. Szerencsére a pontrúgásaink veszélyesek voltak és jól birtokoltuk a labdát, melynek eredményeként a második játékrészben már jóval az ellenfél felé tudtunk kerekedni. Több területünk adódott és helyzeteinket látványos támadások után már góllal fejeztük be. Az eredmény bár nem tükrözi, de egy nehéz mérkőzésen vagyunk túl. Örülök, hogy a csapat az egész mérkőzésen kiegyensúlyozottan és motiváltan futballozott.

 

Edző: Szakács Viktor

 

 

 

  • Időpont: 2018.10.16

· Csapatok:      Bonyhád - Atomerőmű SE

· Eredmény:                  2:3

  • Jól teljesített: Szabó Zsolt, Németh Ákos, Farkas Attila

Megjegyzés:

Igazi rangadót játszottunk. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk és így is lett. Persze ehhez erősen hozzájárult az is, hogy az egyik legjobb játékosunk sérülés miatt nem léphetett pályára, illetve ami még ennél is jelentősebben befolyásolta a mérkőzést, hogy nem igazán találtunk önmagunkat. A támadásépítésünkbe rendre hiba csúszott és nem tudtunk annyi helyzetet kidolgozni, mint szerettünk volna. Az első félidőben a párharcokban határozatlanok voltunk, így többször is lekontráztak minket. A második félidőben már sokkal élesebbek lettünk. Bár a játékunk még mindig akadozott, de küzdeni akarásból jelesre vizsgáztunk. Gratulálok az egész csapatnak ehhez a hozzáálláshoz.

Edző: Szakács Viktor

 

  • Időpont: 2018.10.19

· Csapatok:    Atomerőmű SE - Majos

· Eredmény:                            7:1

  • Jól teljesített: Baksa Áron, Potyondi János, Németh Ákos, Horváth János

Megjegyzés:

A mérkőzés elejétől kezdve a mi akaratunk érvényesült. Az ellenfelünk az első félidőben hatékonyan szűkítette a területeket és jól zártak a védekezésben, de a széleken többször is veszélyesek tudtunk lenni, így hamar sikerült megnyugtató előnyt szereznünk. A mérkőzés utolsó 15 percében már kevésbé voltunk koncentráltak, így a támadás befejezések már pontatlanul végződtek, illetve sok téves döntést hoztunk a támadásépítésben. Az ilyen mérkőzéseknél is hatékonyabbaknak kell lennünk végig, hogy hétről hétre fejlődjünk, ebben még javulnunk kell.

Edző: Szakács Viktor

 

  • Időpont: 2018.10.26

· Csapatok:           Tolna - Atomerőmű SE

· Eredmény:                  0:3

  • Jól teljesített: Schwarcz Máté, Németh Ákos, Szabó Zsolt

Megjegyzés:

Nem kell szépíteni, ilyen rosszul még nem játszottunk a szezonban. Kapkodtunk és pontatlanok voltunk. Igaz, a tolnai csapatban van 1-2 fiatal, igazán tehetséges játékos, de jelentősebb gólaránnyal kellett volna nyernünk. Temérdek helyzetet hagytunk ki, és a szerencse is elkerült bennünket a 6 kapufával, de még mindig rengeteget kell javulnunk a labdajáratásokban és a helyzetfelismerésekben. A mai napon kizárólag a 3 pont megszerzésének örülhetünk.

 

Edző: Szakács Viktor

 

 

Bozsik – torna U13

Paks, 2018.10.06.

 

Az ősz harmadik Bozsik tornáján játszottunk a legmeggyőzőbben az eddigi tornákhoz viszonyítva. Minden játékos motiváltan lépett a pályára és minden mérkőzést az irányításunk alatt tartottunk. Javuló formát mutattunk a védekezésben, mivel egyetlen gólt sem kaptunk, és a helyzeteinket is egyre jobb százalékban használtuk ki.

 

ASE legjobb játékosa: Landauer Márk

Edző: Szakács Viktor

 

 

Bozsik – torna U13

Paks, 2018.10.20.

 

 

Az első mérkőzésen kissé akadozott a játékunk, de mint az előző tornákon is, minden mérkőzést nagy gólaránnyal nyertünk meg. Több jó egyéni teljesítményt is láthattunk a fiataloktól és motiváltak tudtak maradni a nagyobb gólkülönbségű mérkőzéseken is.

Gratulálok a játékosoknak!

 

ASE legjobb játékosa: Prantner Gábor

Edző: Szakács Viktor

 

 

 

 

Női labdarúgó csapat

Félpályás bajnoki

Fadd: 2018.09.29.

Megyebajnokság 2. forduló értékelése:

 

Mivel a faddiak nem vették figyelembe, hogy ugyanezen napon futsal mérkőzésünk is volt, így elég szűk kerettel tudtunk megjelenni a megyebajnokság 2. fordulójában Faddon. Ez nem látszott meg a mérkőzésen, hiszen lelkes játékkal már rögtön a félidő elején megszereztük a vezetést, majd a faddiak egy bizonytalanságot kihasználtak, de ez nem zavarta meg a csapatot, Fejes Blanka vezérletével sorra szerezték a gólokat.

A második félidőben egy szerencsétlen felszabadítást követően megsérült hátvédünk, Wahl Rami, ez megzavarta picit a lányokat, 15 percig a Fadd dominált ekkor és feljött egy gólra, de ekkor ismét beindult a gólgyártás és végül megérdemelt 8-3-as siker született. Sokkal jobban, bátrabban játszott a csapat, mint az első fordulóban, de hibák még mindíg akadtak a játékunkban, amit ki kell javítani

Ki kell emelni Fejes Blanka gólerős játékát, egymaga 5 gólt vállalt.

 

Gólok:

Fejes Blanka 5

Koloh Regina

Szilágyi Hanna

Kovács Mónika

 

Jók:

Fejes Blanka

Koloh Regina

Szilágyi Hanna

Wahl Ramóna

Edző: Horváth György

 

 

 

 

Dunaföldvár: 2018.10.07.

 

Megyebajnokság 3. forduló értékelése:

 

A Dunaföldvár elleni mérkőzésen nem tudtuk megismételni a Faddon látott bátor támadójátékot. A befejezéseknél nem volt meg a koncentráció, sokszor rossz döntés született. Így is mindig sikerült vezetést szerezni, de sajnos ellenfelünk minden egyes alkalommal tudott válaszolni. A védekezésbe több hiba is csúszott, összességében az eredmény reális.

 

Gól: Fejes Blanka, Oblisz Evelin, Kató Krisztina, Kovács Mónika

Jók: Fejes Blanka, Szabó Anna

Edző: Horváth György

 

 

 

Női futsal csapat

Paks: 2018.09.29.

 

Női futsal NB2 2. forduló értékelése:

 

A nagyon erős játékoskerettel rendelkező Ferencvárost fogadtuk a 3. fordulóban. Az előző fordulóban mutatottakhoz képest határozottabb és keményebb játékot kértem a lányoktól, amit szinte az egész mérkőzés folyamán végre is hajtottak a játékosok. Végig méltó ellenfelei voltunk a Fradinak, ami még pozitív volt, hogy erővel is bírtuk. Sajnos a helyzetkihasználással hadilábon álltunk, valamennyi helyzetben rossz döntések születtek, így a legnagyobb ziccerek, melyekből nagyon sok volt, is kimaradtak. Ráadásul valamennyi vendég találat súlyos hiba eredménye volt, könnyű gólokat ajándékoztunk ellenfelünknek. Ezeket mindenképpen ki kell javítanunk, mert egy kevésbé erős ellenféllel szemben sem engedhetjük meg magunknak ezen hibákat. Az eredmény nem tükrözi hűen a mérkőzésen látottakat, a 4-0-ás vendégsiker sima győzelmet mutat, de benne volt egy szoros eredmény a játékban.

 

Edző: Horváth György

 

            Budapest: 2018.10.07.

Női futsal NB2 3. forduló értékelése:

 

Az eddig veretlenül álló KRSE otthonában léptünk pályára kicsit tartalékosan, illetve nem minden játékos volt teljesen egészséges. Ez nem látszott a mérkőzés elején, megleptük a rendőröket, az első 10 percben nem tudtak mit kezdeni agresszív védekezésünkkel, és a megszerzett labdákból szinte minden támadásunk veszélyes volt. Ebben az időszakban több gólt is szerezhettünk volna, de csak egyet sikerült Maláti Gréta révén. A 11. percben figyelmetlenséget megbüntetett a hazai csapat, és megfordította a mérkőzést. Hiába támadtunk veszélyesen a hátralévő időben, illetve a második félidő elején, a legnagyobb helyzetek is kimaradtak, és egyenlítés helyett egy újabb hibát megint gólra váltott a hazai csapat. Ekkor már a fáradtság is látszott a lányokon, így újabb gólokat kaptunk. Az akarásunkat jelzi, hogy mi is tudtunk gólt szerezni a hajrában, de szorosabbá nem sikerült tenni az eredményt.

Sajnos a héten betegségek miatt az edzéseken nem sikerült teljesen kijavítani a Fradi ellen is előforduló hibákat, ez döntött ezen a mérkőzésen is.

 

Gól: Maláti Gréta 2

 

Jók: Sajabó Bogi, Maláti Gréta

 

Edző: Horváth György

 

 

 

Paks: 2018.10.14.

 

A női futsal magyar kupa első fordulójában a Mezei-Vill Berettyóújfalu csapatát fogadtuk.

 

A mérkőzés rosszul kezdődött számunkra, hiszen az első vendég támadásból egy nagy egyéni hiba miatt rögtön gólt kaptunk. Nem kellett sok idő, hogy rendezzük a sorokat, összeállt a védekezésünk, kapusunk jól védett, és emellett több veszélyes támadást is sikerült végigvinni, a gól azonban elmaradt. Legközelebb Müller Zsófi (egy jó átvétel után a kimozduló kapusba rúgta a labdát 4 méterről) és Maláti Gréta (egy jó passz után a kapus mellet elpasszolta a labdát, ami a kapufa belső éléről a másik kapufára, onnan pedig kifelé pattant) járt a gólszerzéshez. A második félidőben is tartottuk magunkat, a védekezés részben jó volt, illetve kapusunk továbbra is jól védett. Támadásban a kidolgozott helyzeteket továbbra sem tudtuk gólra váltani. A 30. percben egy kontratámadást vezettek a vendégek, amit kijátszottak és góllal fejeztek be, majd két perc múlva egy sarokrúgás variációt hajtottak végre tökéletesen, védhetetlen gólt fejelt bevetődve ellenfelünk játékosa. Ezzel el is dőlt a mérkőzés. Egy kicsit szétesett a védekezésünk, a cserejátékosok sem tudtak ezen változtatni és ekkor már könnyebb találatokat szereztek a vendégek.

Ami pozitívum volt a jó erőkből álló Berettyó ellen, hogy fizikálisan tartottuk magunkat, több játékosunk is harcosan és bátran játszott, sajnos ez eredményességben nem mutatkozott meg. A helyzetkihasználáson még javítanunk kell.

Kiemelném Fejes Blanka harcosságát és Maláti Gréta teljesítményét.

 

Edző: Horváth György

 

Paks: 2018.10.21.

Női futsal NB2 4. forduló értékelése:

 

A hétvégén az újonc Ercsi csapatát fogadtuk hazai pályán. Letámadással kezdtük a mérkőzést, ebből sok labdát szereztünk, de a befejezésekbe rendre hiba csúszott, elizgulták a játékosok a befejezéseket, bátortalanok, pontatlanok voltak. Az 5. percben aztán megtört a jég, majd pár perc múlva újabb gólt szereztünk, ami megnyugtatta a lányok többségét és elkezdtek tudásuk szerint játszani és félidőig meg sem álltak 10 találatig, melyek közül több is tetszetős támadás eredménye volt. Ellenfelünk jobbára védekezett, a szórványos ellentámadásokat pedig magabiztosan védekeztük le. A második félidő is hasonlóan zajlott, végig irányítottuk a játékot, sok helyzetet sikerült kidolgozni, melyekből 8 alkalommal voltak eredményesek a lányok, így kialakítva a 18-0-ás végeredményt.

Ellenfelünk a nagy különbség ellenére sportszerűen végigküzdötte a meccset, az utolsó pillanatig.

Ami pozitívum volt a győzelem mellett az az volt, hogy csapatunk valamennyi játékosa a mérkőzés egésze alatt tisztelte ellenfelét, továbbá, hogy mindegyik mezőnyjátékosunk gólt tudott szerezni.

Gólok: Sajabó Bogi 5, Trapp Enci 2, Maláti Dalma 2, Fejes Blanka 2, Orbán Rebeka 2, Marosi Ildikó, Maláti Gréta, Fritz Fanny, Debreceni Kata, Horváth Csenge

 

Jók: Az egész csapat jól teljesített.

Edző: Horváth György

 


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%