2018. májusi értékelések

2018.05.31, 06:17 Labdarúgás
2018. májusi értékelések

 

U7 csapat

2018.05.06. Dunaföldvár

Bozsik program

 

Dunaföldváron vettünk részt a Bozsik tornán, három csapattal. Volt három a három elleni játék, célba rúgás, gyorsasági verseny.

A gyerekek élvezték a feladatokat, de egy kicsit hosszabbra sikerült a fesztivál, így nagyon elfáradtak.

Torna válogatottja: Nagy László, Rafael Bálint, Peltzer Áron.

 

 

Edző: Reichert Szabolcs

 

 

2018.05.19.

PSE pálya

Bozsik program

 

IV. alkalommal vettünk részt a Bozsik tornán, Pakson.

Nagyon jó kis fesztivál volt, hisz nyolc pályán csak játszottunk. Négy csapattal szerepeltünk!

Volt számunkra újdonság is, mert olyan feladat is volt, hogy a kaput megkerülve kellett gólt rúgni, ami tetszett nekik.

Torna válogatottja: Nagy László, László Martin, Reichet Ákos, Nős Dávid.

 

Edző: Reichert Szabolcs

 

 

U9 csapat

 

Bozsik-program

2018. május 6.

Dunaföldvár

Edzői értékelés:

Csapatunk 9 fővel képviseltette magát a Dunaföldváron megrendezett futball-fesztiválon. Jó színvonalú, kiemelt fesztiválon vettünk részt. Minden játékosomat dicséret illeti, jól szerepeltek mind a mérkőzéseken, mind a feladatoknál. Veretlenül csináltuk végig a programot, ez önmagában is szép teljesítmény. Csapatomból Kiss Adrián és Borsi Barnabás érdemelték ki a Csapat legügyesebb játékosa címet.

 

Edző: ifj. Erdélyi Péter

 

 

 

Bozsik-program

2018. május 19.

PSE pálya

Edzői értékelés:

Csapatunk 10 fővel képviseltette magát a PSE pályán megrendezett eseményen. Remek időben és igazi fesztiválhangulatban telt a program. Két csapatunk minden feladatnál és mérkőzésnél maximálisan koncentrált és megoldotta a rájuk bízott feladatokat. A gyermekek jól érezték magukat, nagy kedvvel csinálták végig a programot. Jó látni, hogy folyamatosan fejlődik a szervezés és a lebonyolítás. A Legügyesebb játékosnak járó díjat az egyik csapatból Bakos Mihály, a másik csapatból pedig Sólya Szabolcs érdemelte ki.

 

ifj. Erdélyi Péter – edző

 

 

 

U11 csapat

Bozsik torna 2018. 05.13. ASE pálya

A mai tornára a Tamási csapata és az Atomerőmű SE csapata két-két csapatott nevezett. A két csapaton kívül a Kajdacs és a Kölesd szerepelt még a tornán így hat csapat részvételével zajlottak a mérkőzések. A hat csapat két csoportban játszott egymással, gól gazdag mérkőzések nagyarányú győzelmek. A gyerekek élvezték a játékot, szép támadásokat, és ami fontos nagyon szép gólokat lőttek. A mérkőzéseken mind a két csapatunk által nyújtott teljesítménnyel és játékkal elégedett vagyok.

 

ASE „A” legügyesebb játékosa: Farsang Ábel

ASE „B” legügyesebb játékosa: Solt Milán

Erdélyi Péter edző

 

 

Bozsik torna 2018. 05.27. ASE pálya

 

A mai tavaszi utolsó torna igencsak szegényesre sikeredett. Sajnos több csapatnak nem sikerült elutazni a remek időben megszervezett tornára. Ismét két csapat érkezett a Tamási csapata és az Atomerőmű SE csapata. A két csapat 4 mérkőzést játszott egymással kis pihenőkkel. Akik részt vettek a tornán azok jól érezték magukat, remek játékot produkáltak. Persze a gyerekek jobban örültek volna, ha nem mindig ugyanazokkal kell játszani, de ma ez így alakult. A mérkőzéseken mindenki jó teljesítményt nyújtott senki nem okozott csalódást.

ASE legügyesebb játékosa: Farsang Ábel

ASE legügyesebb védő játékosa: Aradi Márton

Erdélyi Péter edző

 

 

U13 csapat

 

Bozsik – torna U13

 

Paks, 2018.05.13.

 

 

A 4. tavaszi Bozsik tornán végre minden játékos hadra fogható volt. Nagyon jól játszott csapat és veretlenül fejeztük be a tornát. Minden játékos dicséretet érdemel, mert megfelelő hozzáállást tanúsítottak, jó mentalitással élvezték a játékot. Szebbnél szebb támadásokat vezettünk, mely nem csak látványosnak, de eredményesnek is bizonyult. Gratulálok az egész csapatnak!

 

ASE legjobb játékosa: Tóth Donát

 

Edző: Szakács Viktor

 

 

Bozsik – torna U13

 

Paks, 2018.05.27.

 

Az utolsó Bozsik tornán nyújtott teljesítményünk az eddigi legjobbra sikerült. Minden meccsen fölényben játszottunk és ez az eredményekben is érzékelhető volt. Védekezésünk is szervezetten működött és kreatívan építettük fel a támadásainkat, illetve jól használtuk a széleket. Bár a befejezésekben többször is hibáztunk, de végeredményben jól teljesítettünk.

 

ASE legjobb játékosa: Farkas Attila

Edző: Szakács Viktor

 

 

Tolna Megyei U14-es Labdarúgó Bajnokság

2017/2018 tavasz

 

  • Forduló: 5.

  • Időpont: 2018.05.02

  • Csapatok: Atomerőmű SE - Bátaszék

  • Eredmény: 3:1

  • Jól teljesített: Szabó Zsolt, Potyondi János, Horváth János, Bertók Kornél

 

Megjegyzés:

A Bátaszék ellen játszottunk a tavasszal a legjobb felfogásban. Ezen a meccsen nagy fölényben birtokoltuk a labdát és a szélső játékunk is végre hatékony volt. Rendre az ellenfél mögé tudtunk kerülni és rengetek ziccert alakítottunk ki. Jóval nagyobb gólarányt is elérhettünk volna, de sok kihagyott helyzet ellenére elégedettek lehetünk, mert olyan játékkal győztünk, amit már régóta szeretnénk a játékosoktól látni. Gratulálok az egész csapatnak!

 

Edző: Szakács Viktor

 

  • Forduló: 6.

  • Időpont: 2018.05.04

  • Csapatok: Atomerőmű SE - Majos

  • Eredmény: 9:0

  • Jól teljesített: Csibrik Balázs, Baksa Áron, Potyondi János, Horváth János

 

Megjegyzés:

Sikerült megtartanunk a jó formánkat, és bár tudtuk, hogy mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, nem játszottunk kényelmesen. A mérkőzés végéig maximálisan koncentráltak és motiváltak voltak a srácok. A támadásainkat kombinatív és dinamikusság jellemezte, jól alkalmaztunk a kispasszos labdatartás és a szélsőjátékot is, amit régóta hiányoltunk. A védelmünk nem volt nagy próbatételnek kitéve, de kapott gól nélküli mérkőzésnek mindig örülni kell.

Ismét gratulálok a játékosaimnak, nem kizárólag az eredménynek, hanem a mutatott játéknak és a megfelelő hozzáállásnak.

 

Edző: Szakács Viktor

 

  • Forduló: 7.

  • Időpont: 2018.05.11

  • Csapatok: Paksi FC - Atomerőmű SE

  • Eredmény: 6:1

  • Jól teljesített: Csibrik Balázs, Horváth János, Bertók Kornél, Nős Botond

 

Megjegyzés:

Az egyik bajnok esélyes otthonába látogattunk. A városi rivális ellen tudtuk, hogy nem mi fogjuk irányítani a mérkőzést, mert több jobb képességű labdarúgójuk is van. Ennek ellenére játékosaink mindent megtettek, hogy megnehezítsék az ellenfél dolgát és bár több fiatalabb labdarúgónk is szerephez jutott, jó volt látni, hogy milyen elánnal léptek pályára. Az első félidő egyértelműen a Paksi FC-jé volt, mi a saját térfelünkre szorultunk és csak kezdetleges támadásokat tudtunk vezetni. A második félidő már biztatóbb képet mutatott, és ha 3:1-nél berúgjuk a 2-3 helyzetünket, akkor talán szorosabban alakulhatott volna a mérkőzés.

 

Edző: Szakács Viktor

 

  • Forduló: 8.

  • Időpont: 2018.05.18

  • Csapatok: Atomerőmű SE - Dunaföldvár

  • Eredmény: 5:0

  • Jól teljesített: Horváth János, Bertók Kornél, Baksa Áron, Orsós Dominik, Nagy Szilveszter

 

Megjegyzés:

Az utolsó bajnoki mérkőzésen a Dunaföldvár csapatát fogattuk, akik a bajnokság végére remek formában futballoztak. A mérkőzés eleje kiegyenlített volt, itt is ott is adódtak helyzetek, de ahogy telt-múlt az idő egyre jobban az ellenfél fölé kerekedtünk. Ez a labdabirtoklásunkban és helyzeteinkben is látható volt. Jó mentalitással játszottunk, melynek eredménye gólokban is megmutatkozott. Ilyen hozzáállással és kombinatív játékkal kellene mindig a pályára lépnünk. Gratulálok csapatomnak.

 

Edző: Szakács Viktor

 

 

U16 Lány

Bajnoki

 

 

Értékelés

ASE-Dunaújváros

6:2

Paks, 2018.05.12.

 

 

Nagy lelkesedéssel és fogadkozásokkal indítottuk az utolsó fordulót. Remek játékkal kezdtünk, amit mindjárt gólokra váltottunk. Jó játék, szép támadások és végre igazi csapatmunka jellemezte a mérkőzést. Folyamatosan cseréltem a nagy meleg miatt, így a fáradság kevésbé látszott a lányokon. Somogyi Zita és Varga Tekla jól megoldotta a kapus szerepet. A csapat minden tagja dicséretet érdemel. Bízunk benne, hogy legjobb másodikként továbbjuthatunk!

 

Edző: Klopcsikné S. Mária

 

 

 

Női futsal csapat

Torna

Dunaújváros: 2018.05.21.

 

Pünkösd hétfőn Dunaújvárosban vettünk részt egy jótékonysági tornán. Öt mérkőzést játszottunk és a harmadik helyen végeztünk hat nevezett csapat közül.

Számunkra szokatlan felállásban, 5+1-ben, egy picit rossz minőségű füves pályán (mely a terem után szintén szokatlan volt, úgy ahogy a labda is) zajlottak a mérkőzések. Az első két találkozó leginkább a körülmények megszokásáról szólt. Jól védekeztünk, és mindkét csapat ellen többet támadtunk, de a kapu előtti helyzeteknél rendszeresen megpattant a talajon a labda, amit nem tudtunk ellenfeleink kapujába juttatni.

A harmadik mérkőzésen aztán megtört a jég a Dunaújváros első csapata ellen, egy bedobást követően Grill Zita lőtt szép gólt, ami győzelmet jelentett.

Ezt követően a megyei riválisunkkal, a Szekszárddal játszottunk. Sok helyzetet kidolgoztunk, de a befejezésekbe hiba csúszott, ami megbosszulta magát, az utolsó percben egy kontra támadást góllal fejezett be ellenfelünk.

Utolsó mérkőzésünkön a Dunaföldvárt magabiztos játékkal győztük le, ezzel megszerezve a 3. helyet.

A játékunkban voltak hibák a torna során, de a szokatlan körülmények ellenére több jó megoldást mutattak be a lányok.

A torna legjobb kapusa csapatunk játékosa, Heitzmann Niki lett megérdemelten.

Összességében egy jó hangulatú és jól szervezett tornán vettünk részt,

 

Edző: Horváth György

 


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%